víztisztító

Kiegészítő termékeink Aqua Cleaners víztisztítókhoz

Szűrőszettek

Az elő- és utószűrők cseréje minden Aqua Cleaners víztisztító készüléknél évente javasolt, a biztonságos és higiénikus víztisztítás fenntartásának érdekében. Minden víztisztítónál más szűrő tartozik a szetthez. A szükséges szűrőszettet természetesen önállóan is megrendelheti.

Szűrőszettek az Aqua Cleaners Basic víztisztítóhoz

Szűrőszettek az Aqua Cleaners Medium víztisztítóhoz

Szűrőszettek az Aqua Cleaners Full víztisztítóhoz

Szűrőszettek az Aqua Cleaners Compact víztisztítóhoz

Szűrőszettek az Aqua Cleaners Praktic víztisztítóhoz

Szűrőszettek Aqua Cleaners víztisztítókhoz

Csaptelepek

Az Aqua Cleaners víztisztítók külön csapteleppel kerülnek beszerelésre. Fontos a megfelelő, konyhai csaphoz illeszkedő csaptelep kiválasztása. Kínálatunkban többféle igényt kielégítő modelleket talál, melyeket víztisztító készülék vásárlásakor ingyenesen biztosítunk.

víztisztító

Lúgosító patron

Mostantól nemcsak kristálytiszta, hanem igazán egészséges vízzel koccinthat az otthonában, mivel meglévő víztisztítójához rendelhet lúgosító patront, mellyel biztosíthatja szervezete egészséges sav-bázis egyensúlyát. Ugyanis a víztisztítás során a víz kémhatása enyhén savasodik (6.5-6.8 közötti pH értékre esik vissza) a Lúgosító patron viszont 8 - 9,5 közötti pH értéket biztosít a bemenő víz pH értékétől és az átfolyás mértékétől függően.

víztisztító

Szivárgás elleni biztonsági szelep

A konyhai vízvezeték károsodása, a szelep vagy a tömítés kilazulása és az ebből következő vízszivárgás egyike a legkellemetlenebb háztartási problémáknak.

Kétségkívül zavaró jelenség, amely károsíthatja konyhai berendezéseinket, a konyhaszekrényt, és sok kellemetlen percet okozhat háztartásunkban. Elkerülhetetlen, hogy ez a probléma a víztisztító berendezést is érintse, hiszen az is ugyanúgy a vezetékes vízhálózattal áll kapcsolatban.

Az ilyen kellemetlenségek elkerüléséhez szeretnénk most Önnek segítséget nyújtani új, vízszivárgás elleni termékünkkel.

víztisztító

UV csírátlanító lámpa

Az UV csírátlanító lámpa Ultraviola C sugarai elpusztítják a vízben élő mikroorganizmusokat. Ezt a sterilizálási módszert az orvostudomány is eredményesen alkalmazza.

A komplett UV egység ára: 18.000 Ft

Az UV csírátlanító lámpát önállóan is megrendelheti. Ára: 5.000 Ft

UV csírátlanító lámpa

Bekötő cső és alkatrészek

A víztisztító készülék csomagjában mellékelve küldjük a beszereléséhez szükséges csöveket. A különböző színű (piros, kék, sárga, fehér) csövek a megfelelő helyre történő beszerelést segítik.

Bekötő csövet és bekötő idomokat természetesen önállóan is rendelhet.

A bekötő cső ára 300 Ft/m. A bekötő idomok ára 1.800 Ft/db.

Bekötő cső és közdarab víztisztítóhoz

Víztisztaság mérő, TDS-mérő

A TDS-mérő eszköz a tisztított víz oldott anyag tartalmának mérésére szolgál. Minél alacsonyabb a TDS-szint, annál tisztább a víz, annál hatékonyabb a víztisztító készülék membránjainak működése.

A TDS mérő ára: 7.000 Ft

TDS mérő, víztisztaság mérő víztisztító készülékhez