víztisztító

Védje konyháját és víztisztítóját a szivárgó víztől!

A konyhai vízvezeték károsodása, a szelep vagy a tömítés kilazulása és az ebből következő vízszivárgás egyike a legkellemetlenebb háztartási problémáknak.

Kétségkívül zavaró jelenség, amely károsíthatja konyhai berendezéseinket, a konyhaszekrényt, és sok kellemetlen percet okozhat háztartásunkban. Elkerülhetetlen, hogy ez a probléma a víztisztító berendezést is érintse, hiszen az is ugyanúgy a vezetékes vízhálózattal áll kapcsolatban.

Az ilyen kellemetlenségek elkerüléséhez szeretnénk most Önnek segítséget nyújtani új, vízszivárgás elleni termékünkkel.

víztisztító szivárgás elleni biztonsági szelep

A szivárgás elleni biztonsági szelep

A szivárgás elleni biztonsági szelep - víztisztító termékeink mellett - kínálatunk legújabb darabja.

Működésének lényege, hogy a víztisztítót is tartalmazó konyhaszekrénybe szerelve érzékeli az esetlegesen kialakuló szivárgást, és azonnal közbe is lép, tehát kizárja a víztisztítót a rendszerből.

Ez tulajdonképpen annyit jelent, hogy bármilyen vízszivárgás esetén lezárja a hálózati vizet szolgáltató vízcsövet.

A szelepet a víztisztítót is tartalmazó szekrény legalacsonyabb pontjára kell felszerelni, ahol a víztisztító csövét a szelepen átvezetve biztosíthatjuk a rendszerhez való hozzáférését. Amint bármilyen szivárgást, eresztést, csöpögést észlel, érzékeli a rákerült nedvességet és lezárja a vízcsövet.

Technikai paraméterek

  • méretek: 38 x 71 x 59 mm
  • anyaga: élelmiszeripari szabványoknak megfelelő POM (Polioxi-metilén)
  • bemenet/kimenet: 1,4"
  • víznyomás: 1 - 7 bar (kerekített érték)
  • bemeneti vízhőmérséklet: 1 - 38 °C
  • érzékelési határérték: 1 cl víz
  • szerkezet: teljesen mechanikus
víztisztító biztonsági szelep

A biztonsági szelep további jellemzői

A víztisztító szivárgás elleni szelepe teljesen mechanikus működésű, semmilyen elektronikus összetevővel nem rendelkezik, így nagyfokú megbízhatóság jellemzi. Ez egy nagyon fontos tulajdonság, hiszen Önnek nem kell tartania semmilyen biztonsági kockázattól, amely a víz és az elektromosság érintkezésénél felléphetne.

A másik - szintén kevéssé elhanyagolható - szempont pedig az, hogy a hálózati víz semmiképpen nem teheti tönkre a berendezést. Ez a megállapítás töbszörösen is helytálló, hiszen a szelep anyaga az élelmiszeripari szabványoknak megfelelő műanyag (polioximetilén, röviden POM, másnéven poliacetál), tehát semmilyen fémes elemet nem tartalmaz, ezért nem is rozsdásodhat, korrodálódhat.

A szelep ára

Amennyiben víztisztító készülékét nálunk vásárolta, vagy most tervezi a vásárlást, a szivárgás elleni biztonsági szelep kedvező 3800,-Ft-os áron az Öné lehet.

Ide kattintva megrendelheti víztisztítónkat és a biztonsági szelepet is!