víztisztító

Aqua Cleaners Rapid víztisztító

Valós idejű víztisztítás átfolyós rendszerrel

>> Újdonság! <<

Új generációs átfolyós rendszerű RO készülék, mely megtartja a régebbi tartályos rendszerű RO víztisztítók tisztítási hatásfokát és kiküszöböli azok előnytelen tulajdonságait.

Az RO víztisztítók a leghatékonyabb otthoni víztisztítást biztosítják az otthonokban, de mivel a tisztítás nagyon alapos, ezért lassú is. Az előző fejlesztésű tartályos rendszerű készülékeknél ezért egy tartályba termelik a tiszta vizet.

Amikor Ön kinyitja a tisztavíz csapot, hogy ne keljen sokat várnia, a víz a tartályból folyik a poharába, majd a víztisztító újra tiszta vizet termel a tartályba. A tartály használata kényelmesebbé teszi a víztisztító használatát, de van hátránya is.

Sokan tartanak attól, hogy a tartályban baktériumfertőzés alakulhat ki a pangó vízben, mivel ebben a vízben már nincs fertőtlenítő anyag, hippo, klór.
Több éves tapasztalatunk alapján ez nagyon ritkán valóban megtörténik, általában a nem megfelelő fertőtlenítő eljárás eredményeként, vagy rossz minőségű csapvíz esetén.

A másik hátrányos tulajdonsága a tartályos rendszernek, ha túl nagy a vízfogyasztás, rövid idő alatt a készülék nem tudja visszatermelni és elfogy a rendelkezésre álló tiszta víz.


Ezeket a negatív tulajdonságokat kiküszöbölték ennél a készüléknél.

Megnövelte a gyártó a készülék tisztítási kapacitását, ezért feleslegessé vált a tartály és az előbb említett negatív tulajdonságokkal nem kell számolni.

A Rapid víztisztító készülék akkor lép működébe, amikor Ön kinyitja a tisztavíz csapot és annyi vizet tisztít meg, amennyire éppen szüksége van.

Fontos még, hogy tapasztalatunk szerint nem építettek eddig akkora konyhát, ami idővel ne vált volna szűkké. A Rapid víztisztító helyigénye lényegesen kisebb a tartályos készülékekhez képest, így nem foglal értékes helyet. Ez főleg kisebb konyháknál jelent előnyt.

A Rapid víztisztító beépített mikrocomputeres vezérléssel rendelkezik, mely folyamatosan ellenőrzi a szűrők állapotát, jelzi a víztisztítás folyamatát, az automata öblítést, és figyelmezteti Önt, ha bármilyen szivárgás történik a készülékben.

Beépített nyomásfokozó pumpával is rendelkezik, így Ön nem lesz kiszolgáltatva a hálózati víz nyomásának. Már 0,5 bar víznyomásnál is biztosított a kellő mennyiségű tiszta víz.


Az Aqua Cleaners Rapid víztisztító adatlapját letöltheti az alábbi linkre kattintva:

Aqua Cleaners Rapid víztisztító

Reverse Ozmozis víztisztító rendszer, 4 szintű felépítése:

 1. szint: 5 mikronos PP előszűrés
 2. szint: Blokk aktív szénszűrő
 3. szint: Reverse Ozmozis membrán
 4. szint: Második Reverse Ozmozis membrán

Első lépésben a víz az 5 mikronos PP szűrőn halad keresztül, ami a nagyobb szemcse méretű szennyezőanyagokat szűri ki, mint homok, rozsda, iszap, stb.

A második lépcső egy blokk aktívszenes szűrő, amely eltávolítja a klórt és a szerves szennyeződéseket. Ez a szűrő megköti az idegen szagokat és kellemetlen ízt okozó anyagokat is.

A harmadik és negyedik szűrési lépcső a Fordított Ozmózisos Membrán. Eltávolítja a vízben oldott összes szennyezőanyag 96-99,9%-át éppúgy, mint a baktériumokat, a vírusokat, gombákat, a DDT és egyéb rovarirtó maradványokat, és a szennyezett vizet a lefolyóba üríti.

A víztisztító „szerelési csomag” tartalma:

 • 1 db 5 mikronos PP előszűrő
 • 1 db blokk aktív szenes előszűrő
 • 2 db RO membrán
 • + tartozékok:
 • 1 db tisztított víz kifolyó csap, alátét és tömítő szett
 • 1 db 1/2"-os közdarab a
 • 1 db 1/4"-os golyóscsap
 • Elfolyó szennyezett víz bekötéshez bilincskészlet
 • Lazítókulcs az előszűrők tartályának szereléséhez
 • kb. 4x1 méter műanyag bekötőcső
 • Garancialevél

Kiválaszthatja a konyhájához leginkább illő csaptelepet az alábbi kínálatból

Nálunk nem kötött a készülékhez járó csaptelep típusa. A készülék vételára tartalmaz egy darab csaptelepet, bármelyiket vállaszthatja, ez önnek nem jelent plusz költséget. Ajánlott a már meglévő mosogató csapteleppel harmonizáló tisztavizes csaptelepet választani.

A csapetelepek közül kiemelkedik a GF-05-ös, amely két külön bekötéssel és két egymástól független elzáróval rendelkezik. Ezzel a csapteleppel megoldható, hogy az egyik csapon teljesen tiszta desztillált víz minőséget enged a párologtatóba, gőzölős vasalóba, a másik csap nyitásával pedig ásványi anyaggal dúsított vizet főzéshez, fogyasztáshoz.

Kérjük, már most válassza ki és jegyezze meg a csaptelep kódját, hogy rendeléskor ki tudja tölteni az erre vonatkozó részt.

A képre klikkelve megjelenik nagyobb méretben.

Abban az esetben, ha nincs hely, vagy nem akar másik csaptelepet a víztisztítóhoz, tudunk megoldást!

A GF-08-as csaptelep két független vízrendszert kezel.

A meglévő mosogató csaptelep helyére kerül, az egyik karral a mosogató víz mennyisége és hőmérséklete szabályozható, míg másik karral tiszta vizet engedhet a víztisztítóból.

A GF-08 csaptelep ára kedvezményesen 35.000,- Ft

A víztisztító készülék hely igénye:

Víztisztító: 11 cm széles, 44 cm magas és 39 cm mély

Az elektromos csatlakozás:

A készülék 220V-os csatlakozást igényel, ez biztosítja a mikrokomputeres rendszer, és szükség esetén az automata nyomásfokozó pumpa működését.

Ha a víztisztító nem fér be a konyhaszekrénybe…

A víztisztító elhelyezésére a legtökéletesebb a mosogató alatti konyhaszekrény rész. Közvetlenül biztosítható a víztisztító vízellátása, megoldott az ozmózis membránból a szennyezett víz elvezetése a szennyvízlefolyóba.

Bármennyire előnyös, sajnos nem minden háztartásban oldható meg a mosogató alatti elhelyezés.

Kérjük a terméklapon található méretek alapján Ön is ellenőrizze, hogy a kiválasztott víztisztító befér-e a rendelkezésre álló helyre. Mindenképpen érdemes törekedni rá, mert ez a jobb, és árban is kedvezőbb megoldás.

Természetesen más szekrényrészben is elhelyezhető a vízszűrő, de nem lehet néhány métertől távolabb a mosogatótól, és kissé kényelmetlen lehet az összekötő csővezeték elhelyezése.

A kínálatunkban szereplő Compact és Rapid készülékek elegáns megjelenésüknek köszönhetően elhelyezhetőek a konyhaszekrényen, a Praktic pedig a konyhaszekrény fölötti falon is.

Természetesen ezek a víztisztítók ugyanúgy kerülhetnek a mosogató alatti részbe és szebb, rendezettebb látványt, és biztonságosabb működést jelentenek a burkolat nélküli víztisztítókhoz képest.

Ezt főleg a kisgyermekes családok tudják értékelni, mivel a zárt víztisztítók kisebb veszélyt jelentenek a gyermekekre, védettebbek a gyermeki kíváncsiság és felfedezővágy ellen. mosolygó arc víztisztító


Víztisztítójának megfelelő elhelyezéséről többet is megtudhat, ha a Bővebben gombra kattint!

víztisztító
víztisztító

Garanciák

víztisztító készülék garancia

Készülék garancia

A víztisztító készülékeinkre 1 éves szervízgaranciát vállalunk. A garancia vonatkozik a víztisztító összes szerkezeti elemére, úgymint a tömítésekre, szűrőházakra, elektronikus szivattyúra, és a komputerre.
víztisztító készülék garancia

Megelégedettségi garancia

A víztisztító készülékre 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk! Ez azt jelenti, hogy miután Ön megkapta a víztisztítót, 8 napon belül visszaküldheti - akár indoklás nélkül is -, és mi 100%-ban visszafizetjük a víztisztító készülék árát. ( A részleteket az Áruvásárlási Szerződés tartalmazza.)
víztisztító készülék garancia

Vízminőség garancia

Az Aqua Cleaners víztisztítók folyamatosan kiváló minőségű víztisztítást biztosítanak. Amennyiben a műszeres mérés során ennek ellenkezőjét tapasztalja, mi garantáltan olyan megoldással szolgálunk, amely továbbra is biztosítja a 100%-os minőségű tiszta vizet az otthoni víztisztítás során.

A garancia nem helyettesíti a készülék garanciát, és amennyiben az előírt szűrőcseréket időben végrehajtja, úgy a vízminőség garancia 1 évvel meghosszabbodik.

Így Ön örök vízminőség garanciát, a poharába pedig folyamatosan megbízható, tiszta vizet kap.

Extra ajándék a különleges ajánlatunk mellé

Nem csak az Ön egészségére vigyázunk, de mosógépét is megvédjük!

A hálózati víz oldott sókat tartalmaz, melyek a melegítés hatására kiválnak a vízből, és kemény vízkövet képezve lerakódnak.
Szeretnénk ennek a megakadályozásában segíteni Önnek, és megajándékozzuk a mosógép vízkövesedését gátló vízlágyító adagolóval.
Ez a helyi vízlágyító megvédi a mosógépét a káros vízkőkiválástól és kevesebb mosóporral hatékonyabb mosást eredményez.
Fölszerelése, kialakításánál fogva egyszerű, csupán föl kell csavarozni a mosógép csatlakozó és a vízbekötés közé. Semmilyen átalakítást vagy kiegészítést nem igényel.
Az így kezelt víz, megvédi a mosógépét, viszont főzésre, illetve fogyasztásra nem alkalmas.

Az ajándék értéke 5.300,-Ft.

víztisztító

Rendelés menete

Itt jelezheti felénk rendelési szándékát.
A megadott elérhetőségen munkatársunk fölhívja Önt, és egyeztetik a részleteket.
A fizetés több formáját választhatja, utalás, utánvét, kp.
A víztisztító készüléket GLS futár szállítja Önhöz, vagy a szakemberünk viszi a szerelés megbeszélt időpontjában.

A készülék ára:

A Rapid víztisztító készülék ára 120.000.- Ft. ÁFÁ-val, amely tartalmazza a garanciát és az összes szükséges tartozékot.

Nincs további rejtett költség.

A víztisztító ára NEM TARTALMAZZA A BESZERELÉST és a SZÁLLÍTÁST. Amennyiben kéri, szakemberünk a helyszínen beszereli, üzembe helyezi, és lefertőtleníti a készüléket.

Szeretne tiszta vizet otthonába?
víztisztító
Kérdése van?
víztisztító információ