víztisztító

Aqua Cleaners MEDIUM víztisztító beszerelése

A víztisztító beszerelése alapjában véve egy egyszerű folyamat, de nem árt néhány dolgra felkészülni abban az esetben, amennyiben Ön saját kezűleg szeretné beszerelni a víztisztítót:

 • víztisztító

  Az alap beszerelő szett tartalmaz egy 3/4 "-os csatlakozó idomot a kis golyóscsap beiktatásához. Amennyiben Önnek más méretű vízbekötési lehetősége van, feltétlenül egyeztessen technikus kollégáinkkal, mert biztos, hogy tudunk megoldást találni.
  Ha a mosogató alatt nincs golyóscsap, hanem a falba történt a csaptelep beszerelése, és a mosogató alatt a szekrényben más bekötési lehetőség nem áll rendelkezésre, akkor tudunk küldeni speciális idomot a csaptelep elé, és ide is be lehet kötni a víztisztító bekötéséhez szükséges 1/4"-os golyóscsapot. Ebben az esetben feltétlenül jelezze a megrendelőlap megjegyzés rovatában! Ezután a vízellátáshoz szükséges vékony csövet le lehet vezetni a konyhaszekrény alsó részébe.

 • víztisztító

  A víztisztító készülék alsó szűrőházai dupla szilikon tömítésekkel vannak ellátva. A készülékházba helyezett tömítő gyűrűt érdemes behelyezéskor egy kis szilikonzsírral átkenni. Felpuhul, növekszik az élettartama, és sokkal jobban tömít.

 • víztisztító

  Amennyiben az Ön víztisztítója NEM gyorscsatlakozós, hanem csavaros bekötésekkel van ellátva, a csövek bekötésénél feltétlenül használjuk a cső végébe beilleszthető kis fehér merevítő idomot.
  Megakadályozza, hogy a rögzítőcsavar túlságosan összenyomja a csövet, és sokkal jobban tömít.

 • víztisztító

  A tiszta víz csaptelep beszereléséhez egy (GF-05 csaptelep esetén 2 db) 12mm átmérőjű furatra lesz szükség a konyhaszekrény munkalapján, vagy a mosogatótálcán. Mielőtt hozzákezdünk a fúráshoz, győződjünk meg róla , hogy a másik oldalon lesz elég hely a csaptelep rögzítőcsavarjának meghúzásához.

 • víztisztító

  A Medium víztisztító készülék komputere folyamatosan monitorozza a kimenő víz TDS értékét.
  Amennyiben az az érték 100 PPM fölött van TARTÓSAN, abban az esetben a szűrés nem megfelelő. Jelezze ügyfélszolgálatunknak a kapcsolat oldalon keresztül.

 • víztisztító

  A víztisztító készülékek szárazon szereltek, gyárilag nincsenek nyomáspróbázva. A víztisztító készülék alkatrészei akkor kerülnek a maximális nyomás alá, amikor a tartály már tele van. Érdemes az esetleges szivárgásokat ilyenkor is mégegyszer ellenőrizni, és elhárítani.

 • víztisztító

  Amennyiben Ön GF-05-ös kétkarú csapteleppel rendelte a víztisztítót, a kapott T-idommal el tudja ágaztatni a vizet közvetlenül a tiszta víz kimenet (kék csövég, a kis fehér utánszűrő patron oldalánál) után. Az egyik ágat közvetlenül be lehet kötni a csaptelep egyik oldalába, a másik ágba be lehet iktatni a visszasózó- ill. esetlegesen a lúgosító patront.

 • víztisztító

  A víztisztító készülék 220V-os csatlakozást igényel, célszerű ezt a konyhaszekrénybe, egy IP54 védelemmel ellátott aljzattal kiépíteni.

 • víztisztító

  A fertőtlenítés egyszerű folyamat. A kapott fertőtlenítő szerből kis mennyiséget juttason a tartályba is közvetlenül a tartálycsap felszerelése előtt, majd a többit öntse az első, átlátszó szűrőházba. A víz 4-5 tartálynyi víz kiengedése után lesz teljesen mentes a fertőtlenítőszertől!

A víz 4-5 tartálynyi víz kiengedése után lesz teljesen mentes a fertőtlenítőszertől!

Amennyiben további kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a Kapcsolat oldalunkon található elérhetőségek bármelyikén!