víztisztító

Megérkezett a Lúgosító patron a víztisztítókhoz!

A Víztisztítással kapcsolatos termékkínálatunk újabb taggal bővült.

Mostantól nemcsak kristálytiszta, hanem igazán egészséges vízzel koccinthat az otthonában, mivel meglévő víztisztítójához rendelhet lúgosító patront, mellyel biztosíthatja szervezete egészséges sav-bázis egyensúlyát. Ugyanis a víztisztítás során a víz kémhatása enyhén savasodik (6.5-6.8 közötti pH értékre esik vissza) a Lúgosító patron viszont 8 - 9,5 közötti pH értéket biztosít a bemenő víz pH értékétől és az átfolyás mértékétől függően.

A lúgosítás nemcsak egy napjainkra divatossá vált kifejezés, hanem a szervezetünk számára igen fontos folyamat. Az artériás vér pH értéke állandó szinten tartva enyhén lúgos, a szervezet ezt a pH környezetet igyekszik fenntartani, mivel a sejtek ebben a közegben tudnak a legoptimálisabban működni.
Manapság egyre többször hirdetik a lúgosítás szükségességét, és folyamatosan az egészséges életmód, a rendszeres sport, és mozgás, illetve a megfelelő mennyiségű folyadékbevitel mellett kampányolnak a szakértők, mégis az a tapasztalat, hogy a lakosság addig félvállról veszi ezeket felhívásokat, amíg meg nem betegszenek. Sőt sok esetben az érintettek nem is tudják, hogy valójában miért betegedtek meg, és, hogy amiért megbetegedtek az valójában megelőzhető lett volna. Pedig a megelőzés egyszerűbb, hatásosabb és kifizetődőbb, mint a tünetek kezelése.

Márpedig a szervezet elsavasodása számos komoly betegséghez vezethet, melyek kialakulásának kockázatát csökkenthessük lúgosítással:

 • Agyvérzés
 • Az ízületi és izomfájdalmak és betegségek jelentkezése, gyakori izomgörcsök (mivel a kötőszövetbe, porcokba lerakódnak a salakanyagok)
 • Gyakran fellépő gyulladásos folyamatok kialakulása a szervezetben vagy akár egy adott szervben.
 • Emésztőrendszeri betegségek, felszívódási zavarok, gyomor telítettségi panaszok, fokozott gyomorsav termelődés és refluxbetegség, bélrendszeri zavarok fennállása
 • Vírusos, bakteriális fertőzések
 • A túlsúly és az elhízás (a szervezet a zsírtermelésre és raktározásra összpontosít, mert mintegy zsírágyba burkolja, leköti védekezésként a savakat. Tehát a fokozott zsírlerakódás a testben tulajdonképpen egy immunválasz, a savasodás ebben az esetben egy védekezési reakció)
 • Szív és érrendszeri betegségek(az érfalra letelepedett koleszterin, zsírok - amit eredetileg védekezésként termelt a szervezet - miatt, csökken az erek rugalmassága)
 • A folyamatos fáradtságérzet és kimerültség (csökken a szervezetben a fehérjék, vitaminok, ásványi anyagok felszívódása, energetikai hiány lép fel, és az idegsejtek érzékenyek a vér pH viszonyainak változására, illetve eltolódására)
 • Gyakori alvászavar
 • Cukorbtegség
 • Afták, különböző fekélyesedések a szájban
 • Csontritkulás folyamatának felgyorsulása, kálcium anyagcsere felborulása
 • Bőrtünetek, kiütések, pattanások, ekcéma jelentkezése
 • Hajhullás, hajtöredezettség
 • Az asztmás tünetek (a tüdő, mint lúgosító szerv terheltsége miatt)
 • Cellulitis
lúgos víz víztisztító lúgosítás

A rossz hír, az hogy a szakértők szerint a szervezet elsavasodása korunk sajátossága, és Magyarországon folyamatosan növekszik a túlsúlyosak, cukorbetegek ezzel párhuzamosan a szív- és érrendszeri, valamint anyagcsere betegségekben szenvedők száma.
A jó hír viszont, hogy ezeket a megfelelő táplálkozással, lúgosítással és rendszeres mozgással meg lehet előzni. Nem kell megvárni, amíg a szervezetünk megkondítja a vészharangokat!

Sokan azt gondolják, hogy a szervezet megfelelő savbázis egyensúlyának fenntartása és a lúgosítás bonyolult és költséges procedúra, pedig csak odafigyelés a szervezetünkre, és annak jelzéseire, szükségleteire. Ennek pedig első és legalapvetőbb lépése a megfelelő mennyiségű és minőségű folyadékbevitel. Ebben nyújt segítséget a víztisztítókba beépíthető lúgosító patron, amely hosszútávú befektetés az egészséges ivóvízbe. Mert inni mindenkinek kell, de nem mindegy, hogy mit...
Testünk és sejtjeink nagy része víz, amely szükséges a tápanyagok, az oxigén és egyéb biokémiai anyagok szállításához. Ezért is kiemelten fontos a vízháztartásunkra való odafigyelés és a megfelelő folyadékfogyasztás. A tiszta lúgos víznél pedig nincs jobb, és egészségesebb folyadék.

A lúgosító patron, természetes ásványokat juttat ionizált formában a megtisztított ivóvízbe (kálcium, magnézium, nátrium, kálium, karbonát, szulfát, klorid, fluorid).
A lúgosító patron használatával a víz nem csak rendkívül egészséges, de finom is, mert a víz íze kellemesen lágy és selymes lesz. Kapacitása: kb 3000 liter átfolyó víz lúgosítására képes (évente javasolt az egységet cserélni)
A lúgosító patron beszerelése: csaptelep elé (küldünk hozzá csatlakozót).

Ára: 5.700,- Ft.+Áfa (7.125,- Ft.)

A lúgosító patron használata a legegyszerűbb és leginkább költséghatékony megoldás a víz lúgosítására. Egyszerűen, könnyedén felszerelhető a már meglévő víztisztítójához, semmilyen átalakítást nem igényel, nem fogyaszt energiát.

A lúgosító patron hosszútávon biztosítja, hogy egészséges vízzel koccinthasson az egészségére!

Amennyiben szeretne Ön is lúgos vizet fogyasztani, kérem, jelezze felénk kapcsolat oldalunkon, e-mailben, vagy telefonon (52/503-695), és mi a GLS-sel egyszerűen és gyorsan eljuttatjuk a lúgosító patront az Ön otthonába.

lúgosító patron víztisztító