víztisztító

A megfelelő víztisztító csaptelep kiválasztása

Új víztisztító készülék vásárlásánál fontos szempont, hogy már berendezett vagy még berendezés előtt álló konyhába kívánja-e beépíteni a berendezést. Mivel termékünk külön csapteleppel kerül beszerelésre, azt is el kell dönteni, hogy pontosan milyen típusú csaptelepre lesz ehhez szükség.

Ezt az összetevőt természetesen plusz költség nélkül választhatja ki kínálatunkból.

Amennyiben konyhája már használatra kész állapotban van - függetlenül attól, hogy már régóta használja vagy éppen most történt felújítás -, könnyedén egyértelműsíthető, hogy melyik modell Önnek a legmegfelelőbb új víztisztítójához.

Ha mégis problémái adódnak a választás során, bizalommal kérheti technikus kollégánk segítségét.

Természetesen az is előfordulhat, hogy nincs elegendő hely egy új csap felszereléséhez, vagy esetleg Ön nem szeretné a víztisztítót külön csapra szerelve használni.

Ebben az esetben az ideális megoldásról lentebb olvashat

víztisztító konyhai csap

Kiválaszthatja a konyhájához leginkább illő csaptelepet az alábbi kínálatból

Nálunk nem kötött a készülékhez járó csaptelep típusa.

A készülék vételára tartalmaz egy darab csaptelepet, bármelyiket vállaszthatja, ez önnek nem jelent plusz költséget. Ajánlott a már meglévő mosogató csapteleppel harmonizáló tisztavizes csaptelepet választani.

A csapetelepek közül kiemelkedik a GF-05-ös, amely két külön bekötéssel és két egymástól független elzáróval rendelkezik. Ezzel a csapteleppel megoldható, hogy az egyik csapon teljesen tiszta desztillált víz minőséget enged a párologtatóba, gőzölős vasalóba, a másik csap nyitásával pedig ásványi anyaggal dúsított vizet főzéshez, fogyasztáshoz.

Kérjük, már most válassza ki és jegyezze meg a csaptelep kódját, hogy rendeléskor ki tudja tölteni az erre vonatkozó részt.

A képre klikkelve megjelenik nagyobb méretben.

Egy jó tanács

A víztisztító szakértők között eltérőek a vélemények, hogy szervezetünknek a teljesen tiszta víz vagy az ásványi sók egy részével dúsított víz-e a jobb.

A tisztítást követően az ásványi anyagok pótlását egy visszasózó patron biztosítja a legtöbb víztisztítóban.

GF-05 csapteleppel mindkét vízhez hozzájuthat. A teljesen tiszta víz jobb a vasalóba a kávéfőzőbe, az autó hűtőjébe, és mindenhová ahol ez idáig desztillált vizet használt a vízkövesedés veszélye miatt.

A másik kar megnyitásával ásványi anyagokban dúsabb vizet engedhet. Így a víztisztítójából az éppen megfelelő vízhez juthat.

víztisztító gf05 csaptelep

Hogy a víztisztító soha ne szivárogjon...

Mivel a víztisztító berendezés is a hálózati vízvezetékről kapja a vízellátást, a szigetelés vagy a tömítés károsodása, a szelep meglazulása a vízszűrő készülék működésére is hatással lehet.

Ezt elkerülendő vezettük be új termékünket, a szivárgás elleni biztonsági szelepet, amely a vezetékes víz azonnali elzárásával előzi meg a kellemetlen problémákat.

Ide kattintva bővebben olvashat szivárgásvédő termékünkről!

csőtörés szivárgó víz

Amennyiben nem rendelkezik elegendő hellyel konyhájában...

A GF-08-as csaptelep legfontosabb tulajdonsága, hogy két vízrendszert képes kezelni egymástól teljesen szeparált módon.

Ez azt jelenti, hogy új víztisztítója üzembe helyezéséhez nem kell egy teljesen új csaptelepet felszerelnie, hanem a megszokott kényelmes módon közös csapról használhatja a hagyományos vizet mosogatáshoz, a tisztított vizet pedig fogyasztáshoz.

A két vízsugár elkülönítéséhez két kar áll rendelkezésére, és Önnek mindössze ezek használatát kell megszoknia.

Használata rendkívül egyszerű, mindössze annyit kell tennie, hogy a hagyományos vízhez az egyik, a víztisztítóhoz pedig a másik kar állását szabályozza.


Ára most kedvezményesen 35.000,-Ft